VM EL

Introduktion

HVAD ER VM EL?

VMEL er et produkt i Visual Maintenance serien, rettet specielt mod servicering af EL værktøj, byggetavler, m.v. Med VMEL er De sikret et produkt der effektivt løser opgaven med at overholde lovpligtige eftersyn og holde styr på hvor et værktøj befinder sig, samt hvem der har ansvaret for det.

VMEL benyttes i dag bl.a. af Jorton, Wicotec-Kirkebjerg, Aalsrode Tømrerfirma, EUC, Elektro Center, Pallisgaard, Munck Forsyningsledninger, NCC Danmark, Nordic Sugar, Bravida, Hustømrerne samt mindre virksomheder, til at holde styr på hvor et værktøj er, hvem der har ansvaret for det, og om alle lovpligtige service eftersyn er blevet overholdt.

Alle som skal overholde lovpligtige eftersyn (1 til 2 gange om året) af EL-værktøj og som ønsker et overblik over værktøj, bør kigge nærmere på VMEL.

ENKEL ADMINISTRATION AF SERVICEEFTERSYN

VMEL benyttes også til at "fakturere" service eftersyn - når der er foretaget kontrol af en byggeplads, en servicevogn eller en afdeling, danner VMEL en "faktura" med angivelse af timeforbrug, antal værktøj der er serviceret, en liste over de enkelte værktøjer med angivelse af evt. reservedelsforbrug, og til sidst en liste over manglende værktøj!

FÅ STYR PÅ VÆRKTØJET MED RFID TAGS!

Der kan desuden med fordel anvendes RFID TAGS i sammenhæng med VMEL. Monter en TAG i værktøjet eller på byggetavlen, benyt en håndterminal/PDA der kan aflæse RFID TAGs, og angiv om værktøj er OK eller DEFEKT. VMEL kan indlæse disse data, og dermed dokumentere eftersyn, generere en "faktura" med en liste over al værktøj som er blevet efterset. Herefter skal blot angives hvilke reservedele der blev benyttet, og hvor mange timer eftersynet har taget ialt!

MOBIL ELLER NETVÆRKSLØSNING

VMEL fungerer som stand-alone, dvs. på en enkelt PC, ex. en bærbar som De kan tage med rundt, eller som en fler-bruger løsning i netværk

MODULER FOR ØGET FUNKTIONALITET

Der er forskellige moduler til bl.a. Extern-udlejning (med aconto-fakturering), Service-aftaler, Data-udveksling (netværk - bærbar), Udlevering (af forbrugsvarer), samt mulighed for udvidelse af antal samtidige brugere i netværk. Kontakt os for yderligere detaljer.